Wonen zonder zorgen, met alle zorg omringd

Zorgeloos wonen, dat doe je in Weverspoort. Ook als je wat extra zorg kunt gebruiken. Voor eventjes of voor langere tijd. Zorgaanbieder De Zorgboog brengt die zorg namelijk direct in de buurt. Altijd een geruststellend gevoel.

Steunpunt voor kleine en grotere zorgvragen

Een steunpunt in appartementencomplex De Tolpost en vier zogenaamde PsychoGeriatrie-woningen aan de Wolfstraat. De Zorgboog brengt zorg in Weverspoort dichtbij. Kleine zorgvragen en grotere: je hoeft er straks je wijk niet meer voor uit. In het steunpunt in appartementencomplex De Tolpost beantwoordt het wijkverpleegkundig team straks die kleinere zorgvragen. Laagdrempelig en persoonlijk, dat maakt het stellen van je vraag een stuk prettiger.

Volop zorg in je vertrouwde buurt

Ook wanneer je doorlopend hulp nodig hebt wordt, wil je graag in je vertrouwde buurt blijven wonen. Met de PsychoGeriatrie-woningen komt Weverspoort toe aan die steeds grotere vraag. De vier woningen bieden straks ruimte aan zo’n 28 dementerende ouderen. Hier leven ze zoveel mogelijk zoals ze dat altijd al gewend waren. Daarin wordt elk ‘huishouden’ 24 uur per dag ondersteund door een gedreven zorgteam.

Een leven lang zorgeloos wonen in Weverspoort

Binnen De Tolpost kunnen bewoners desgewenst trouwens de directe hulp van De Zorgboog inroepen. Zo kan in een appartement bijvoorbeeld een alarmknop worden ingebouwd. Één druk op de knop en hulp is onderweg. Of leg je via een beeldscherm contact met een verpleegkundige. Allemaal slimme manieren die ervoor zorgen dat iedere bewoner een leven lang zorgeloos in Weverspoort woont.

Bekijk ook:

Wonen

Buurtpark+