Weverspoort, waar jij wil wonen!

Wonen in Weverspoort is parkwonen midden in de stad. Stadse drukte en groene rust gaan hier hand in hand. Een ideale thuisbasis dus. Voor jong, oud en alles wat er tussen zit. Want zeg nu zelf: Weverspoort, daar wil je wonen!

Wonen in stad én in groen

In Weverspoort komt het beste van twee werelden samen. Hier woon je midden in de stad én midden in het groen. In de unieke stijl van de Amsterdamse School. In een huur- of koopwoning die aan al je woonwensen voldoet. En met de gezellige Heistraat en het uitgestrekte Buurtpark+ vlakbij.

Voor elk wat wils in Weverspoort

Wonen naar je eigen wensen. Dat kan in Weverspoort. Wie je ook bent en wat je wensen ook zijn. Een starter met koopambities of een senior die zorg comfortabel dichtbij wil hebben? Een jong gezin dat wel wat meer leefruimte kan gebruiken? Weverspoort komt aan al deze woonwensen tegemoet. In de vorm van aantrekkelijke koop- en huurwoningen en appartementen.

Weverspoort, daar voelt iedereen zich thuis

In totaal telt Weverspoort straks circa 400 woningen, waarvan ongeveer 160 koopwoningen. Grondgebonden woningen en appartementen. Divers in uiterlijk, eensgezind in een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Voor starters, voor doorstromers, voor jonge gezinnen en voor oudere levensgenieters. In Weverspoort vindt iedereen een prettig thuis.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je weet het laatste nieuws over Weverspoort altijd als eerste.  

Bekijk ook:

Buurt

Buurtpark+