Weverspoort, parkwonen in de Helmondse binnenstad

Na Vossenberg en Zonnekwartier krijgt nu Weverspoort een nieuw gezicht. En wat voor een gezicht. De komende jaren worden hier circa 400 nieuwe woningen gebouwd. Huur en koop. In een frisse stijl die zowel speels als stijlvol is. Voor iedereen. Van starter tot senior.

Maar Weverspoort belooft meer!

In Weverspoort woon je vlakbij het stadscentrum van Helmond. Hier heb je alles bij de hand. In de buurt zelf zijn kleurrijke winkeltjes en authentieke eethuisjes met lekkernijen uit alle windstreken. De buurt heeft een voorzieningenniveau waar je U tegen zegt. Van Wijkhuis de Fonkel en Zorgboog wijkpost tot basisschool. In Weverspoort vind je het allemaal.

Parkwonen in hartje Helmond

Middenin Weverspoort komt straks een uniek park. Het Weverspark wordt de plek om te ontmoeten, te spelen en te relaxen. Een groot park met alle ruimte om lekker buiten te leven. In Weverspoort kun je parkwonen in het hart van Helmond.

Volg Weverspoort hier

De bouw van Weverspoort is inmiddels in volle gang. Zodat de buurt in 2018 helemaal klaar is. Tot die tijd lees je hier over alles wat Weverspoort belooft … en waarmaakt!

Altijd actueel op de hoogte van alles rondom Weverspoort? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk ook:

Wonen

Buurtpark+

Buurt