Nieuwe flyer Weverspoort

Er is een prachtige nieuwe flyer voor Weverspoort ontwikkeld. Deze flyer geeft een beeld van de geplande ontwikkeling van de wijk. Niet alleen de voordelen van het gebied worden hierin weergegeven, ook krijgt de lezer een vooruitblik op de verschillende woningtypen die de komende jaren in de wijk gebouwd worden.

Leuk detail is dat de flyer voorzien is van Layaring. Dit betekent dat je met de gratis Layar app bepaalde delen van de flyer kunt scannen, waarna je via je smartphone of tablet digitaal bij extra informatie over Weverspoort terecht komt. Erg leuk om eens te proberen!

Ben jij nieuwsgierig? Download dan de gratis Layar app en bemachtig een flyer! De flyer is gratis te verkrijgen bij de Klantenservice van Woonpartners (Kasteel Traverse 1). U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0492 - 508 800. De flyer wordt u dan toegezonden. 

De verschillende woningtypen uit de flyer staan ook op deze website onder Wonen.

Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.