Weverspoort in Vogelvlucht: bekijk het filmpje!

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan Weverspoort.
Benieuwd hoe mooi Weverspoort wordt?
Bekijk het bovenstaande filmpje en vlieg zelf door Weverspoort.

Wil je meer zien van Weverspoort? Kijk dan ook op www.virtueelhelmond.nl. Op deze website van de gemeente Helmond kun je rond 'lopen' of 'vliegen' in een virtuele wereld. Ook Weverspoort kun je op deze website tot in detail bekijken.

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je rechts bovenaan de website in voor de nieuwsbrief.
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.