Geef je mening tijdens de informatieavond op 6 februari!

Zie jij jezelf wel kopen of huren in Weverspoort, dan wil je natuurlijk graag meedenken over jouw toekomstige thuis. Dat kan! Woensdag 6 februari ben je hiervoor van harte welkom in Wijkhuis de Fonkel.

In Weverspoort krijg je de unieke kans om mee te denken over jouw nieuwe woning. Daarom hebben we een tijdje terug via een enquête op deze website de woonwensen van toekomstige Weverspoortbewoners gepeild. Nu start de volgende fase: een bijeenkomst met bewoners en makelaars om samen Weverspoort nog meer vorm te geven.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je de kans om samen met de makelaars de woningtypen, plattegronden en indelingen van de woningen in Weverspoort te bespreken. Bovendien kun je dan jouw specifieke wensen en adviezen aan ons kenbaar maken. Je kunt dus echt zelf meedenken over de indeling van jouw droomwoning!

De inschrijving voor de informatieavond is gesloten op 1 februari 2013.


Datum: Woensdag 6 februari 2013
Ontvangst: 19.30 uur
Aanvang programma: 20.00 uur
Locatie: Wijkhuis de Fonkel, Prins Karelstraat 131, Helmond
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.