Groot openingsfeest Weverspark op zaterdagmiddag 30 mei!

Het splinternieuwe Weverspark wordt officieel geopend met een sportief en gezellig feest voor iedereen op zaterdag 30 mei tussen 12.00 en 17.00 uur. Met om 14.00 uur een Pannashow van de internationaal bekende balgoochelaar Soufiane Touzani. Ook kunnen bezoekers zelf meedoen met het bijzondere speedminton, basketbal skillshots en het zo hard mogelijk schieten op goal.

Maar er is ook een vrijmarkt -de Weversmarkt- met de mooiste tweedehands-spullen uit de Binnenstad, straattheater, schminken, poppenkastvoorstellingen, muzikale optredens, coole breakdance-acts en een Tai Chi-clinic. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om, met een lekker drankje, gewoon te genieten van het lenteweer en het gezellige feestgedruis.
 
Feest en activiteiten dus voor jong en oud. De hele middag door. En dat geheel gratis. Kijk voor het hele programma op: www.binnenstadhelmond.nl.
 
 
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.