Nieuwe website voor Hé Heistraat!

Midden in Weverspoort ligt de gezellige Heistraat met leuke en specialistische winkeltjes in handen van betrokken ondernemers! De ondernemers hebben nu samen één website ontwikkeld. Zo kunt u zien wat de Heistraat allemaal te bieden heeft!

En de Heistraat heeft van alles te bieden: van verse broodjes, tot lekkere wijn, van bijzondere schoenen, tot specialismen uit de Turkse en Poolse keuken.

Meer weten over de winkels in de Heistraat? Bekijk dan de nieuwe website: www.heheistraat.nl.


(Foto: www.zuiverfotografie.nl.)
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.