Heistraat braderie met winactie ballonvaart groot succes!

Zondag 22 juni 2014 vond de jaarlijkse Heistraat braderie plaats in de Helmondse Binnenstad. De braderie was zoals ieder jaar weer een groot succes met veel bezoekers.

Woonpartners was aanwezig met informatie over nieuwe buurt Weverspoort. Daarnaast organiseerde Woonpartners een winactie voor een luchtballonvaart. De actie zorgde voor veel positieve reacties en deelnemers. Winnaars van de actie stegen diezelfde avond nog op met een luchtballon vanuit Weverspoort. Foto’s van de braderie en luchtballonvaart zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.