Start bouw Parkwoningen Koningspage

Tegenover het prachtig groene Weverspark (1,5 ha groot!) wordt 25 augustus 2014 gestart met de bouw de 20 parkwoningen Koningspage. Verrassend ruim, in de unieke Amsterdamse School-bouwstijl en superscherp geprijsd! Inmiddels is 70% van de woningen verkocht en zijn er nog enkele woningen beschikbaar.

De parkwoningen hebben vrij uitzicht over het nieuw beplante Weverspark. Elke woning biedt genoeg ruimte voor een sfeervolle inrichting, heeft een stadstuin op het zuiden en parkeren kan op eigen terrein. Kom vanaf 25 augustus zelf kijken hoe de woningen verrijzen en ontdek parkwonen op z’n allermooist!

Klik hier om te zien welke woningen nog beschikbaar zijn.

Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.