Win een luchtballonvaart op 22 juni 2014!

Wil jij het onvergetelijke luchtavontuur boven Weverspoort winnen? Kom op 22 juni naar de Heistraat braderie, vul en lever de flyer voor en maak kans op deze fantastische prijs!

Om de prachtige nieuwe wijk Weverspoort onder de aandacht te brengen organiseert Woonpartners tijdens de Heistraat braderie op 22 juni 2014 een winactie voor een luchtballonvaart.

Winnaars stijgen bij goede weersomstandigheden dezelfde avond nog op vanuit de nieuwe wijk in aanbouw. Tijdens de braderie worden flyers uitgedeeld die tot 15.30 uur ingeleverd kunnen worden bij de Weverspoort kraam (vóór de rotonde bij Wijkhuis de Fonkel).

De luchtballon vertrekt bij goed weer ’s avonds om circa 20.00 uur vanaf het veld aan de Marterstraat / Wolfstraat / Pastoor van Leeuwenstraat. Iedereen is welkom om te komen kijken. Om 16.00 uur worden op het centrale podium van de braderie de winnaars bekend gemaakt en weten we of de weersomstandigheden zodanig zijn dat de luchtballon ook dezelfde avond kan opstijgen. Als dat niet het geval is wordt er een nieuwe datum voor de ballonvaart vastgesteld. 


Lees hier de actievoorwaarden:
  • Meevliegen met de ballonvaart mag in de leeftijd vanaf 12 jaar.
  • De ballonvaart vertrekt op 22 juni om 20.00 uur. (19.30 uur aanwezig zijn). De winnaars moeten op deze dag dus ook beschikbaar zijn.
  • Het is mogelijk dat door weersomstandigheden de ballonvaart wordt verplaatst naar een andere datum. De eventuele nieuwe datum wordt vastgesteld door Woonpartners. Kun je niet aanwezig zijn op de nieuwe datum, dan is het mogelijk je ticket over te dragen aan iemand anders. Dit moet dan wel gemeld worden bij Woonpartners.
  • Winnaars winnen de prijs alleen als zij een flyer met een overeenkomend nummer inleveren. 
  • Winnaars winnen de prijs voor 2 personen en mogen dus iemand meenemen in de luchtballon.
  • Winnaars vliegen mee met de ballonvaart op eigen risico. Woonpartners kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel letsel of schade n.a.v. de ballonvaart.
  • Deelnemers die de flyer met gegevens invullen, schrijven zich ook automatisch in voor de nieuwsbrief van Weverspoort.
  • Ieder individu kan maar één keer meedoen met de actie en mag maar één invulstrook inleveren.
  • Medewerkers van Woonpartners zijn uitgesloten van deelname.

Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.