24 mei Nieuwbouwroute in Helmond!

Geen kosten koper… De komende jaren geen gedoe en onderhoud aan je huis... Een lage energierekening en veel eigen inbreng… Als je hier ‘ja’ tegen zegt, dan zeg je ook volmondig ‘ja’ tegen een nieuwbouwwoning in Helmond.

Een kijkje nemen in leuke nieuwbouwwoningen (in aanbouw) in Helmond? Dat kan op zaterdag 24 mei. Dan zwaaien de bouwhekken van een groot aantal projecten open, zo ook die van Weverspoort! Een soort Open huizen-route maar dan voor nieuwbouwwoningen.

Wonen aan het Weverspark
Ook Weverspoort neemt deel aan de nieuwbouwroute. Zaterdag 24 mei vanaf 11.00 tot 15.00 uur is de deur van Van Hoeckstraat 1 voor u geopend. Deze woning is al opgeleverd en bewoond en is vergelijkbaar met de Parkwoningen van Type Koningspage die ernaast gebouwd worden. Deze parkwoningen worden te koop aangeboden voor zeer scherpe prijzen en komen direct aan het Weverspark te liggen! Inmiddels is bijna 70% van de woningen verkocht. Dus wilt u nog in aanmerking komen? Wees er dan snel bij! Klik hier voor meer informatie over de woningen van Type Koningspage.

Startpunt
De nieuwe Cacaofabriek is het startpunt van de Nieuwbouwroute Helmond 2014. Hier is informatie verkrijgbaar over de route met de locaties waar geïnteresseerden op 24 mei tussen 11-15 uur gastvrij en geheel vrijblijvend op de bouwplaats ontvangen worden. Ook is in de Cacaofabriek informatie en deskundig advies te krijgen over hypotheken, Starterslening, Duurzaamheidslening en het bouwen op een eigen bouwkavel. Meer informatie over de nieuwbouwroute vindt u op www.helmond.nl/nieuwbouwroute.Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.