Start verhuur Type Parelmoervlinder

Op 10 maart 2014 is er gestart met de bouw van 11 eengezinswoningen aan en nabij het Weverspark. De verhuur start dinsdag op 29 april 2014 via Wooniezie. Een aantal van de woningen is al verhuurd in het kader van herstructurering.

11 eengezinswoningen
Het project Parelmoervlinder bestaat uit 11 woningen, waarvan vijf direct gelegen aan het Weverspark (rode steenkleur). De overige zes woningen liggen op een steenworp afstand van het park, waardoor je volop kunt genieten van al het groen (gele steenkleur). De ruime woningen hebben allemaal drie slaapkamers en een zolderverdieping en zijn voorzien van een ruime tuin met berging. 
 
Aanleg Weverspark
In het voorjaar van 2014 wordt naast de bouw van Type Parelmoervlinder ook gestart met de aanleg van het Weverspark. Bij oplevering van de woningen ligt er dus daadwerkelijk een prachtig aangelegd park voor deze deur!
 
Start verhuur
De verhuur van de woningen start op 29 april 2014 via www.wooniezie.nl. Ben je geïnteresseerd? Zorg dan dat je ingeschreven staat bij Wooniezie. Je kunt dan vanaf 29 april op deze website reageren op de woningen. Als je hieronder doorklikt voor meer informatie, kun je bij iedere kavel nu al zien via welk model de woning in Wooniezie wordt aangeboden. In verband met verplichtingen op het gebied van herstructurering worden er op 29 april 2014 6 in plaats van 11 woningen te huur aangeboden.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de woningen direct aan het Weverspark.
Klik hier voor meer informatie over de woningen op een steenworp afstand van het Weverspark.

 
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.