Open huis Parkwoningen zaterdag 22 februari 2014

Ben jij benieuwd naar de parkwoningen van Weverspoort? Wij nodigen je zaterdag 22 februari 2014 uit om te komen kijken naar het woningtype Koningspage. Deze koopwoningen bieden volop leefruimte voor het hele gezin met scherpe prijzen vanaf € 159.000. Kom tussen 10.00 en 11.00 uur langs voor een kopje koffie en ontdek de parkwoningen.

De parkwoningen Koningspage van Woonpartners zijn nog niet gebouwd, maar Woningstichting Volksbelang leverde in december 2013 de vergelijkbare woningen aan het park op. Je kunt nu een kijkje nemen in één van deze woningen: Van Hoeckstraat 7. Zo krijg je een goed beeld van het type Koningspage.

Zaterdag 22 februari
10.00 - 11.00 uur
Van Hoeckstraat 7

Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.