Semi-bungalows Dagpauwoog opgeleverd en verhuurd!

Op vrijdag 10 januari 2014 werden de acht semi-bungalows in de Marterstraat opgeleverd en ontvingen de eerste nieuwe bewoners de sleutel van hun woning.

De verhuur van de eerste vijf woningen was al voor de oplevering in kannen en kruiken. Op de dag na de oplevering was er een kijkuurtje bij de nieuwe woningen en zijn ook de laatste drie woningen gereserveerd voor nieuwe Weverspoort-bewoners. Dit is het vierde project dat in Weverspoort opgeleverd is, de transformatie van de wijk wordt zo steeds meer zichtbaar!
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.