Heerlijk buiten buurten in Buurtpark+

Midden in Weverspoort groeit en bloeit het straks van jewelste. Weverspark wordt vanaf 2013 het groene hart van de buurt. Of je nu acht of tachtig bent, hier leef je heerlijk buiten.

Weverspark groeit en bloeit
Weverspark biedt voor iedereen binnen Weverspoort wat wils. Wandelen, spelen, sporten, relaxen, de hond uitlaten … hier kan het allemaal. Sterker: hier heb je er volop de ruimte voor. Want met een afmeting van bijna twee voetbalvelden is Buurtpark+ met recht groot te noemen. Groot en groen. Bomen, planten en bloemen in alle soorten en maten, ze groeien en bloeien hier in overvloed. Kom jij straks ook lekker buiten leven in de Binnenstad?

Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.