Open huis semi-bungalows Marterstraat

In Weverspoort bouwt Woonpartners acht semi-bungalows (type Dagpauwoog) aan een rustig hofje. De woningen worden aanstaande vrijdag, 10 januari opgeleverd. U heeft nog de kans om een van deze laatste prachtige woningen te huren! Op zaterdag 11 januari kunt u tussen 10.00 en 11.00 uur een kijkje nemen in een van de semi-bungalows in de Marterstraat.

Type Dagpauwoog

Alle semi-bungalows van het type Dagpauwoog hebben een ruime tuin en vanuit de woonkamer is het zicht hierop optimaal. De begane grond biedt talloze mogelijkheden voor een praktische indeling en beschikt over een slaapkamer en badkamer. De eerste verdieping is naar wens in te richten en biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer. In de tuin is een berging en een eigen parkeerplaats opgenomen.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd? Reageer dan op een van de woningen via www.wooniezie.nl. Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk. Klik hier voor meer informatie over de semi-bungalows.

Op de situatietekening ziet u waar u de semi-bungalows kunt bereiken. U kunt in de Wolfstraat ná het nieuwbouwcomplex van de Zorgboog aan de linkerzijde de Marterstraat inrijden. Zie de rode pijl op bovenstaande situatietekening.
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.