Start verkoop parkwoningen Koningspage

De verkoop van 14 nieuwe parkwoningen in Weverspoort gaat van start. Een mooie kans voor wie wil wonen aan het Weverspark, in een scherp geprijsde ruime woning, tussen groen en dicht bij het stadscentrum en voorzieningen die het leven leuk en makkelijk maken. Wil jij deze kans niet missen? Kom dan zaterdag 5 oktober tussen 11.00 en 12.30 uur naar Wijkhuis De Fonkel voor meer informatie.

In Weverspoort bouwen Woonpartners en Volksbelang aan een compleet nieuwe buurt waar het prettig wonen is. Nu is het tijd voor de verkoop van 14 eigentijdse parkwoningen (type Koningspage), direct aan het park. Het zijn ruim bemeten woningen met drie bouwlagen, een woonoppervlakte tot 145 m2 en een inhoud tot wel 540 m3. De koopprijzen zijn vanaf € 159.000 v.o.n.
 
Daarom kies jij voor Koningspage!
De aantrekkelijkheid van de woningen zit niet alleen in de ruimte en de ligging. De woningen zijn ook energiezuinig (energielabel A) en dat scheelt je behoorlijk in de maandlasten. Daarnaast zijn ze mooi! Ze zijn gebouwd onder karakteristieke architectuur, geïnspireerd op de bouwstijl van de Amsterdamse School. De plattegronden bieden alle ruimte voor een speelse en sfeervolle inrichting. Vanuit de woonkamer heb je zicht op je eigen stadstuin op het zuiden. De keuken aan de voorzijde geeft uitzicht op het Weverspark. Parkeren kan op een afgesloten binnenplaats aan de achterzijde. De woningen hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping, op zolder kun je eventueel een vierde slaapkamer maken. Wie snel beslist, profiteert bovendien van de diverse keuzemogelijkheden in de afwerking van sanitair, badkamer en keukeninrichting.
 
Kom naar de informatiebijeenkomst
Op 5 oktober is iedereen welkom om tussen 11.00 en 12.30 uur binnen te lopen in De Fonkel om meer te weten te komen over de bouwplannen, de buurt, de wijk en de voorzieningen. Kom zeker even kijken, want Weverspoort wordt een ideale thuisbasis tussen groene rust en stadse levendigheid. Voor jong, oud en alles wat ertussen zit. Wil je extra informatie en de laatste nieuwtjes niet missen, like dan ook onze facebookpagina: www.facebook.com/weverspoort.
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.