Semi bungalows Dagpauwoog te huur!

Er zijn nog enkele semi bungalows aan de Marterstraat te huur.

De semi-bungalows zijn gelegen aan een rustig hofje en staan garant voor een prettige woonomgeving. Alle woningen hebben een ruime tuin met berging en bieden de mogelijkheid uw auto te parkeren op eigen terrein. De begane grond van de woning biedt vele mogelijkheden voor een praktische indeling. Het zicht op de tuin vanuit de woonkamer is optimaal zodat u elke dag kunt genieten van uw fraaie tuin. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning uitermate geschikt voor diegenen die liever geen trappen loopt. De eerste verdieping is geheel naar wens in te richten en biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Bekijk hier welke kavels er nog beschikbaar zijn.

 
 


De semi bungalows staan gepubliceerd op Wooniezie. Bent u geïnteresseerd om een van de woningen te huren? Reageer dan op een van de woningen via
www.wooniezie.nl.
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.