Appartementencomplex Tolpost opgeleverd!

Op dinsdag 4 en woensdag 5 juni heeft Woonpartners de sleutels uitgereikt aan de huurders in het nieuwbouwproject “Tolpost” gelegen op de hoek van de Heistraat en Pastoor van Leeuwenstraat. Het appartementengebouw maakt onderdeel uit van de herstructurering van Weverspoort in de Helmondse binnenstad. In december 2011 is Adriaans Aannemersbedrijf BV gestart met de uitvoering.
 
Het project bestaat uit 47 huurappartementen voor de doelgroep senioren en kantoorruimten voor De Zorgboog. Het gebouw is ontworpen in de stijl van de Amsterdamse School en zeer energiezuinig ontwikkeld. Er wordt gebruik gemaakt van warmtepompen en koude- en warmtebronnen. De huurprijzen variëren van € 550,- tot € 650,- exclusief servicekosten. Parkeren is mogelijk op een afgesloten privébinnenterrein.
 
De ontwikkelingen in de Weverspoort gaan door!
Tot 2020 worden er in dit deel van de Helmondse binnenstad circa 400 nieuwe woningen gebouwd voor diverse doelgroepen. Huurders en kopers, starters, doorstromers en senioren. Direct naast het nieuwe appartementengebouw is recent gestart met de bouw van 8 semi-bungalows aan de Marterstraat. De oplevering hiervan staat gepland voor december van dit jaar. Verder is Woonpartners bezig met de ontwikkeling van 20 koopwoningen aan het Weverspark, die in het najaar te koop worden aangeboden.
 
Kijk voor meer informatie verder op deze website. U kunt zich op deze website ook aanmelden voor de nieuwsbrief, of like de facebookpagina van Weverspoort voor de allerlaatste nieuwtjes.
Deel dit bericht

Meer nieuws :

Video: De binnenstad ontpopt als een mooie vlinder

Op vrijdag 14 september 2018 werd gevierd dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd. Omroep Helmond maakte een uitzending over Weverspoort.

Zonnevlinder: een nieuwe ontwikkeling in Weverspoort

Aan de Willem Beringsstraat, de Jan Stevensstraat, Heistraat en Willem Prinzenstraat, op de grens van Weverspoort en het Zonnekwartier, worden 63 grondgebonden woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens gerealiseerd. Ze komen op de plek waar onlangs de 70 karakteristieke woningen uit 1919 (complex 301) gesloopt zijn. Het project met de mooie naam Zonnevlinder is een van de laatste grote ontwikkelingen binnen Weverspoort, een verwijzing naar het Zonnekwartier en alle complexen met vlindernamen in Weverspoort.

Weverspoort in Helmond is weer een stap verder

Zoals een rups ontpopt tot vlinder, zo ontwikkelt Weverspoort zich in de Helmondse binnenstad tot een bruisend woongebied. Dat bezingt cabaretier Joop Vos in een ode aan de buurt, die viert dat er weer 89 nieuwe woningen zijn opgeleverd.