Leef je uit in Buurtpark+

Belangrijke blikvanger in Weverspoort wordt Buurtpark+. Een groene oase van bijna twee voetbalvelden groot, midden in de stad. Hier is het straks heerlijk wandelen, spelen, sporten en relaxen.

Een park van en voor de buurt

Buurtpark+ is een echt buurtpark, van en voor buurtbewoners. Zij waren van begin af aan nauw betrokken bij de ontwikkeling. Ze dachten mee over vormgeving en inrichting. En dus ook over de naam. Samen kozen zij voor de naam Weverspark.

Relaxen zoals jij dat wilt

In 2013 is Weverspark klaar. Vanaf dan beleeft iedereen plezier aan dit groene hart, hartje Weverspoort. Of dat plezier ‘m nu zit in wandelen, spelen of relaxen. Of in de hond uitlaten. Want in het park komt een afgeschermd uitlaat- en loslaatplek voor de trouwe viervoeter. Ook komen in het glooiende landschap volop waterpartijen, zitplekken, diverse speelplekken en zelfs een parktheatertje.

Volg de groei

Wie park zegt, denkt volop groen. En dus vind je in Buurtpark+ groen in alle soorten, maten en tinten. Aardig wat bomen zijn inmiddels naar Weverspark verplaatst. Hierdoor heeft het park nu al een natuurlijke, groene uitstraling.

Binnenkort volg je op weverspoort.nl dat groeiproces op de voet.

Via de nieuwsbrief houden we je ook maandelijks op de hoogte. Schrijf je dus snel hiervoor in.

 

Bekijk ook:

Wonen

Buurt