Leven zoals jij dat wilt

In Weverspoort vind je alles wat je nodig hebt om lekker te leven. Op de manier die bij jou past.

Alles bij de hand voor een lekker leven

In Weverspoort doe je meer dan wonen alleen. In deze wijk leef je met volle teugen. Omringd door alles wat je daarvoor nodig hebt. In je eigen huis, maar ook daarbuiten. Waar anders heb je een uitgestrekt buurtpark, pal voor je deur? Waar anders heb je alle handige voorzieningen binnen handbereik? Van school en zorg en van winkel tot wijkcentrum.

Veel voorzieningen, veel te doen

Wijkhuis de Fonkel, basisschool de Vuurvogel, kunstenaarscentrum Uilenburcht en de wijkpost van de Zorgboog. Een paar voorbeelden van de voorzieningen die je vindt in en om Weverspoort. Voorzieningen die je leven nóg prettiger maken. Hier ga je naar school en leg je leuke contacten. Hier kun je creatief aan de slag en krijg je alle zorg die je nodig hebt.

Geniet van de leuke dingen des levens

In Weverspoort is ook een groot aanbod aan winkels en horeca. Hier vind je altijd wel iets naar je zin. Bijvoorbeeld op het nieuwe winkelplein met ruim 3.000m2 winkeloppervlakte. Maar ook in de opgeknapte Heistraat. Of je nu exotisch of oer-Hollands wil eten, een lekker wijntje wil opentrekken of op zoek bent naar een passend cadeau: je vindt het allemaal in Weverspoort.

 

Nieuwsgierig naar nog meer Weverspoort-nieuws? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!
 

Bekijk ook:

Wonen

Buurtpark+